I 2012 har Kvindernes U-landsudvalg arbejdet for u-landskvindernes rettigheder i 36 år. Du kan støtte vores næste 36 års arbejde (selvom vi selvfølgelig håber, at vores arbejde er gjort inden 2046) for pigers og kvinders rettigheder i verdens u-lande og kampagnen ”Giv en pige ret” ved at give et gavebidrag og/eller blive medlem. 

Vi trækker lod om bogen ”Ode til kastanjen” af Louise Albers og Stina Mott samt signerede udgaver af Kirsten Thorups "Tilfældets gud" blandt alle nye medlemmer og bidragsydere.


Du deltager automatisk i konkurrencen, når du melder dig ind eller giver et bidrag.

 

 

Giv et bidrag

Du kan give et bidrag ved at få tilsendt et girokort eller betale

  •  Med Dankort
  •  Til Kvindernes U-landsudvalg bankkonto Nordea reg. 2191 konto nr. 8968139453
  •  Til Kvindernes U-landsudvalgs girokonto +01 +9 00 55 01


Fradragsberettigede bidrag

2012-2013
Fra 2012 er det ifølge SKAT's regler ikke længere en betingelse, at donationer til foreninger udgør mindst 500 kr. Dog er det maksimale fradragsberretigede beløb stadig 14.500 kr. Det vil sige, at alle dine samlede donationer i 2012 fra 50 øre til 14.500 kr. kan trækkes fra i SKAT.


Hvis du ønsker at benytte fradragsretten på dit bidrag til Kvindernes U-landsudvalg, skal vi ifølge SKATs regler indberette dit bidrag til SKAT på dit CPR-nummer. Derfor skal du give dit CPR-nummer til Kvindernes U-landsudvalg, når du giver et bidrag. Har du ikke lyst til at udlevere dit CPR-nummer, står det dig frit for, men så skal du blot være opmærksom på, at du i det tilfælde går glip af skattefradraget.


Læs mere om de væsentligste elementer af den nye skattereform og SKAT's regler om fradrag fra 2012 

Bliv medlem - på 4 forskellige måder

Støttemedlemskab til intropris for nye medlemmer

50 kr. for et års medlemskab.


Støttemedlemskab og bidragyder - på samme tid

100 kr. (50 kr. i bidrag til KULU + 50 kr. for støttemedlemskab til introduktionspris)

Du kan gøre en ekstra indsats ved at give et lille bidrag ud over dit nye medlemskab. Bidrag er vigtige for vores arbejde, og større beløb kan gives under Giv et bidrag. 


Individuelt medlemskab

275 kr.

200 kr. for studerende, pensionister, efterlønsmodtagere og arbejdsløse.

Individuelle medlemmer har derudover stemmeret og ret til at stille op til bestyrelsen ved de årlige repræsentantskabsmøder.


Kollektivt medlemskab - for organisationer

Mindre organisationer/grupper: Mindst 500 kr. pr. år

Større organisationer, partiers ligestillingsudvalg m.v.: Mindst 1.200 kr. pr. år.


Alle medlemmer modtager

  • Et månedligt nyhedsbrev med opdateringer om Kvindernes U-landsudvalgs arbejde samt om fremskridt og tilbageslag for verdens piger og kvinder, herunder vores kampagne ”Giv en pige ret”
  • Løbende invitationer til debatarrangementer, kurser og seminarer
  • Mulighed for at deltage aktivt i vores arbejdsgrupper 


For nærmere oplysninger kontakt KULU på tlf. 33 15 78 70, eller skriv til  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .


 

Flere piger får papir på deres identitet

Giv en pige ret kampagnen uddeler fødselsattester og ID-papirer til piger og kvinder i ni forskellige områder i Mali.
Fra efteråret 2016 er kampagnen med succes rykket til den konfliktramte Gao-provins i det nordlige Mali. Her har 500 piger i Gao fået fødselsattester i 2017, og 1200 står nu på venteliste til at få en. - Læs mere.

KULU har siden 2008 samarbejdet med det maliske kvindenetværk MUSONET om at udstede fødselsattester og andre ID-papirer til piger og kvinder i Mali. Mere end 4.000 kvinder og piger har fået bevis på deres ret takket være Giv en pige ret kampagnen samt støtte fra kampagnepartnere og fonde. 
 


AddThis Social Bookmark Button

Læs mere om "Giv en pige ret", og om hvad et ægtepar vinder ved at få papir på det.

GIV en pige ret - Bidrag via webshoppen