Billeder fra fødselsattest-ceremoni

Når pigerne og de unge kvinder får overrakt deres fødselsattester, bliver det fejret med en flot ceremoni. MUSONET-Mali deler attesterne ud og sørger for, at pigerne bliver fejret. Billederne her taler deres eget sprog.
De er taget af MUSONET-Mali ved overrækkelses-ceremonien den 26. juni i år, hvor 300 piger og unge kvinder fik overrakt deres fødselsattester.
Samlet set 'Giv en pige ret'-kampagne og MUSONET-Mali kunne uddele 700 fødselsattester i år, og i alt har 1.300 piger og unge kvinder fået en attest og dermed sine rettigheder siden kampagnen startede i november 2008.

  

  

  

  

     

  

  


 

Flere piger får papir på deres identitet

I perioden januar 2016 til februar 2017 er der uddelt 1550 fødselsattester til piger i ni forskellige områder i Mali, heriblandt den konfliktramte provins Gao i den nordlige del af landet. Det fortæller KULUs partner i Mali, MUSONET. Gao provinsen har siden efteråret 2016 været en del af Giv en pige-kampagnen, hvor der er blevet uddelt 300 attester.

KULU har i samarbejde med den lokale maliske partner MUSONET støttet arbejdet med at få udstedt fødselsattester og andre identitetspapirer til piger og kvinder i Mali siden 2008. Mere end 3.500 kvinder og piger har fået bevis på deres ret takket være Giv en pige ret kampagnen samt støtte fra kampagnepartnere og fonde.