Billeder fra fødselsattest-ceremoni

Når pigerne og de unge kvinder får overrakt deres fødselsattester, bliver det fejret med en flot ceremoni. MUSONET-Mali deler attesterne ud og sørger for, at pigerne bliver fejret. Billederne her taler deres eget sprog.
De er taget af MUSONET-Mali ved overrækkelses-ceremonien den 26. juni i år, hvor 300 piger og unge kvinder fik overrakt deres fødselsattester.
Samlet set 'Giv en pige ret'-kampagne og MUSONET-Mali kunne uddele 700 fødselsattester i år, og i alt har 1.300 piger og unge kvinder fået en attest og dermed sine rettigheder siden kampagnen startede i november 2008.

  

  

  

  

     

  

  


 

Flere piger får papir på deres identitet

Giv en pige ret kampagnen uddeler fødselsattester og ID-papirer til piger og kvinder i ni forskellige områder i Mali.
Fra efteråret 2016 er kampagnen med succes rykket til den konfliktramte Gao-provins i det nordlige Mali. Her har 500 piger i Gao fået fødselsattester i 2017, og 1200 står nu på venteliste til at få en. - Læs mere.

KULU har siden 2008 samarbejdet med det maliske kvindenetværk MUSONET om at udstede fødselsattester og andre ID-papirer til piger og kvinder i Mali. Mere end 4.000 kvinder og piger har fået bevis på deres ret takket være Giv en pige ret kampagnen samt støtte fra kampagnepartnere og fonde.